Motor Rijvaardigheids Training

voor veiliger motorrijden

Even Voorstellen

de instructeurs van MRT.


motorrijvaardigheidstraining
Ik ben Charl van Eijk, motorrijder in hart en nieren en als motorrijinstructeur werkzaam geweest bij het opleidingscentrum van de Koninklijke Marechaussee alwaar ik dagelijks bezig was met het geven van Voortgezette Politionele Rijopleidingen voor zowel auto als motor.

Vanaf mijn 18 jaar al in het bezit van mijn motorrijbewijs.
Na mijn schooltijd ben ik bij de Koninklijke Marechaussee begonnen en was daar al snel werkzaam als motorrijder.
Twintig jaar en ruim een miljoen kilometers verder, werd ik gevraagd om rij-instructeur te worden. Deze mogelijkheid heb ik met beide handen aangepakt en tot op de dag van vandaag heb ik geen moment spijt gehad van mijn beslissing.

Inmiddels als rij-instructeur werkzaam bij PRO-centrum (Politie Rij-opleiding Centrum) alwaar ik de voortgezette rij-opleidingen auto, motor en vrachtwagen verzorg voor politie, brandweer, ambulance etc. etc.motorrijvaardigheidstraining
Hallo ik ben Robert Roothaert en ben motorfanaat eerste klas.
Heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en heb net als Charl een ruime ervaring op het motorgebied opgebouwd bij de Koninklijke Marechaussee.

Na jaren praktijk werd ik gevraagd om rij-instructeur te worden voor de Koninklijke Marechaussee. Dit was geen moeilijke keuze. Ik houd me bezig met de Voortgezette Politionele Rijopleidingen voor de motor en de auto.

Tevens ben ik werkzaam voor PRO-centrum (Politie Rijopleiding Centrum), alwaar ik diverse opleidingen verzorg voor politie, ambulance, brandweer, etc, voor zowel motor als auto.

Motor Rijvaardigheids Training voor veiliger motorrijden.